Post by bladintarowme on Mar 17, 2022 6:06:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Every Hero - Ultimate Action ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Every Hero - Ultimate Action IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара за многе драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Every Hero - Ultimate Action 2022 version ▞▞▞
Забавна игра, цоол концепт. Нешто ме нервира када играм, можда дизајн корисничког интерфејса или играње игре
Волео бих да ће бити забавније, али ми се свиђа
Every Hero - Ultimate Action Hərəkət csa
Добра игра, једноставно кретање, глатка анимација Свиђа ми се
свиђа ми се. једноставан до тачке са добром графиком и игром за покретање. оно што му је потребно је систем потраге. добри програмери посла.
Молимо вас да ажурирајте ову игру јер је превише заостала када сам на мрежи када надоградим опрему када сам ван мреже, овде пише да је грешка лоша мрежа
Лако би било 5 звездица. Али поглавље у којем се борите са 4 витеза (лед, земља, ватра и све-у-једном) је помало смешно. Ледени витез је смешно тежак. А ово долази од типа који га је тукао 4 пута. Витез Земље и Ватре су разумни. Последњи витез има све своје вештине.Ово би било разумно као шеф на крају игре. Или бар на пола пута шеф. Али они су разлог зашто већина ваших играча одлази. Победио сам 99% играча. И то је само тужно. Прилично сам добар, у најбољем случају.
Игра се из дана у дан погоршава: 1. Неки огласи се не рачунају, мораћете да пустите другу рекламу да бисте добили награду. 2. Механика циљања је покварена - нема избора кога да циљате, а ви стално улазите право у непријатељске нападе. 3. Неки шефови - посебно витез ватре - су огроман губитак времена. Имате отприлике 5 секунди да нанесете штету, а затим морате стално да избегавате следећих 20 секунди.
Има велики потенцијал.
Свиђа ми се игра, веома је забавно, дијалог треба мало дорадити, али једна од најбољих игара овог типа које сам играо неко време
Само ми реци како да променим налог? или ресетовати напредак? промена налога за играње игара не ради, брисање података не функционише
изненађујуће мала количина додатака, брза забавна борба и плијен, све у свему веома забаван пролазник
Ова игра је савршена. Веома лако за почетнике и суптилно повећава тежину.
Ова игра је невероватна, све што ми треба је мултиплаиер да постоји више играча у овој игри, било би веома забавно и опуштајуће
Нови коментар: Испоставило се да већина проблема игара покушава да се избори са бројем непријатеља који се појављују, покушао сам да повећам РАМ на свом телефону и, није лош телефон, па знам у чему је проблем
од овог екрана ми се врти у глави... тако, збуњујуће
Одлична игра до сада. Свиђа ми се графички стил и то је нова игра у овом жанру игре. Могло би користити неко побољшање у оптимизацији битке, али за сада нема притужби.
Тако добро. 10 минута у игри и већ знате да је сјајна.
Ова игра би била одличан мали рогуелике да не спада у неке од типова мобилних игара као што су „енергија за играње“, присилни туторијали и „драгуљи“. Енглези такође на неким местима нису баш добри. Не можете задржати све своје моћи између нивоа.
Веома забавна игра са много потенцијала. Само се надамо да ће програмери наставити да додају нови садржај и брину о игри у будућности.
ипак могу да играм ван мреже.....
лепа контрола и игра
није лоша акција рогуелит
Тотално добро. Контроле су одличне, али понекад је досадно закључати мете далеко од себе него близу непријатеља, али то чини изазовнијим. Наставити!
Every Hero - Ultimate Action Action cqb
добар концепт тако забаван (у почетку)
Хеј, стварно ми се свиђа игра коју стварно радим и уживам у њој, али имам стварно прави проблем са њом. Проблем са овом игром је у томе што се смрзавала сваки пут када је игра почела на стварном игрању и прилично је иритирајуће кад год покренем апликацију. Надао сам се да можете да решите проблем замрзавања како бих могао даље да уживам у вашој игри и хвала вам.
Игра је супер добра, али за разлику од друге, овој је потребна стабилна интернет конекција да би се играла и пише "оффлине", поправите то, стварно желим да завршим целу игру
Врло добра игра
Прилично сјајна игра, морам рећи да је превише забавна за играње
Не ради им стацк у учитавању
Добра игра, добра идеја.
<a href=""></a>
Every Hero - Ultimate Action Екшън hdz
Every Hero - Ultimate Action Actie vmcj
Свиђа ми се. Молим вас, учините механику глаткијом.
То је забавна игра. За сада ми је добро.
јединствена акциона игра са додиром
Контроле су одличне! игра би била савршена са бољом графиком 👌🏻
тешко је избећи атк упозорења пошто ходање не постоји. али генерално ова игра има потенцијал. Задржите ажурирање игре тисм.
Every Hero - Ultimate Action Akcja pxbx
Мали савет о дизајну игре, шефови нису направљени за ову контролну шему, не можете имати константан напад са кашњењем на избегавање, граматика игре је ужасна и „насумичне надоградње попут руменила“ једва да вам помажу
Одлична игра само бих волела да је графика мало углађенија.