(iOS) Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim számos primogem kódja
Mar 17, 2022 6:21:34 GMT
Post by bladintarowme on Mar 17, 2022 6:21:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ számos primogem kódja ▞▞▞
▞▞▞ Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim 2022 version ▞▞▞
Az igazán jó történet egy kicsit rövidebbnek tűnt, mint néhány más történet, de lehet, hogy csak én vagyok. Azt kell mondanom, hogy volt néhány re:Zero pillanatom ezzel a történettel. Azt hiszem, az írók a Re:Zero-t nézték, miközben ezt a történetet írták, de még mindig az volt. jó
Félelmetes játék
Az egyetlen dolog, amit nem szerettem a játékban, az a prémium választás, úgy értem, hogy ezeket a rubinos dolgokat elhelyezheted máshova, és nem készteti a játékosaidat, és ez nem 1 csillag, mivel a rubinokat nem csak fizetéssel lehet megszerezni, hanem pontokkal rubinokra is cserélem, de utálom az ilyen funkciójú játékokat
Szórakoztató és komor volt
Nagyon jó, hogy nincs más mondanivalóm
Nagyon szép játék, imádtam az egészet, mert a koyorit választottam, mert annyira édes, ez biztosan jó játék lesz, amit ppl élvezhet x
Untam a romantikus mangát, ezért el akartam játszani egy nagyszerű történettel
Szia, készíthetsz egy másik verziót, ahol nincsenek gyémántok vagy cuccok, csak játszhatnál ezek nélkül. Legyen bármilyen disision, kivéve, hogy ez egy nagyon jó játék.
Egy szó..... Extra-Awesome
Nagyon szeretem a játékot, nagyon jó volt, de az egyetlen dolog, amit utálok, az az, hogy rubint kell fizetni bizonyos választásokért, és nagyon sokáig kell várni, hogy megkapja a történet haladási bérletét
Mind a cselekményt, mind a karaktereket kielégítve, és remélhetőleg sikerül olyan történetet készítenie, amelyben nem kell fizetnie semmiért, és hagyhatja, hogy a történet a legjobb TY választása szerint folytatódjon!
Csak így tovább ne add fel ☺️ ezek a játékok egyre jobbak.
Nagyon boldoggá tett
Kérem az új fejezetet!
Nagyon jól szórakozom, mert szeretek olvasni, és milyen imádnivaló
Ez az első játék, amit kipróbáltam a Genius Inc-től. A történet fantasztikus volt. Imádtam a cselekményeket és a grafika is rendben volt. A karakterek is élvezetesek voltak. Minden tökéletes. Kivéve egy apróságot, ami az, hogy fizetnie kell a prémium választásokért és gyémántokat vásárolnia. A jegyek várakozási ideje túl hosszú, mintha 1 órát vagy 30 percet tennénk, mert 2 óra várakozási időnek tűnik. Tehát ettől eltekintve a játék valóban csodálatos. Azt javaslom, hogy próbálja ki ezt is.
Vocabulary - Learn new words Oktatás yga
Fantasztikus munka! Jó játék. Mostantól a zseniális stúdiók minden játékával fogok játszani. Jó munkát srácok! Csak így tovább. Csinálj több ilyen játékot.
A főszereplővel szembeni tisztességtelen véget olyan félelmetes HELL YEAH.
Szórakoztató játék volt. Az egyetlen dolog, amit nem élveztem, az a drágakövek őrlése volt
Boi, amikor megláttam a narancssárga hajat, az bántotta a fekete hajúval
Imádom a kanadet, hogy valaki hasonlítson rá
Ez a játék nagyon jó, de a probléma az, hogy 2-3 órát kell várnunk a jegyre
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim Simulasi gzwh
Menő időutazós játék
Tökéletesség
Remek romantikus játék
Ez egy jó szimulátor, de a jegyek miatt nagyon tetszett a játékod. Bármilyen ajánlás, vidd fel. Ez volt az első szimulátorom, szóval örülök, hogy ez volt
Micsoda történet, nagyon tetszik, csodálatos munkát végzett ezzel
Ez a játék szinte elszomorít 😭😢
TESÓ. Az a vallatózene pofon! A történet is nagyon jól meg van írva. Sok vidám pillanatot!
Jó játék 👍 lenyűgöző történet
Minden jó, de jó lenne, ha megszabadulnál a rubinoktól, amelyek csak bosszantóak
Csodálatos és tetszett.
Kedves élmény.
Meg kell könnyítened, hogy gyémántokat szerezzünk be, mert még minijátékot sem adsz nekünk gyémántért, de a sztori még mindig jó, muszáj volt felszabadulnom a gyémántokat.
Ez a szívmelengető történet azt bizonyítja, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt.
a való életemben nincsenek igaz barátaim, de ezen a játékon keresztül tudom, milyen az élet, vannak igaz barátaink
Remek történet, szuper karakterek
Ha nincs rubin a választáshoz, akkor biztosan 5 csillagot adok
Nagyon szeretem ezt a játékot
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim 模擬 cyh
Zseniális játék ☺️👍
Ez az egyik első randevúzási sim, amivel valaha játszottam, és azt hittem, hogy ez a fajta játék unalmas volt, de valójában nagyon klassz volt. Szeretnék 4 csillagot adni a gyémántok miatt, amelyeket olyan nehéz megszerezni, de öt csillagot szereztem, mert a történet klassz és érdekes, már 2 órája játszom ezzel a játékkal, nemrég töltöttem le, most nem tudom abbahagyni a játékot, így alig várom a letöltési forrásokat, miután befejeztél egy epizódot, csak játszani szeretnék.Jó játék. Még nem fejeztem be, de biztos vagyok benne, hogy a bugyi között a szélhámos az alelnök, más néven "Kou", mivel ő is haragszik a főszereplőre, és a hírneve miatt kevésbé lesz gyanús, hogy csalóként gyanúsítják 6 bugyi, amit elloptak Skeld szekrényeiből. *Kou-t kidobták* *Kou nem volt szélhámos* MC: Bruh..
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim Simulyatorlar rfr
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim Simulare nsmi
Alig várom, hogy eljátsszam, és még mindig alig várom a természetfeletti kedvesek 2. részét
Kérlek, készíts több ilyen játékot ugyanazokkal a karakterekkel. Remélem, lesz egy másik játék, mint a Save her from the zombies and protection my love. Magányos vagyok, így ez segít abban, hogy gyorsabbá tegye a játékot, és olyan témákat írjon fel, mint például a lányok iskolája, de vannak, akik nem tudják. Remélem jól vagy és csak így tovább
Tudod, nagyon szeretném, ha öt csillagra tudnám értékelni, tényleg. Erről a játékról annyit, hogy teljesen fantasztikus. Az egész „módosítsa az idővonalat” koncepció rendkívül érdekes volt, és mindhárom lány fantasztikus volt. Csak azt szeretném, ha a főszereplőt valami kevésbé... Kínos/Furcsa? Néha kemény olvasmánynak készült. Tetszik az egész "egy olyan bûnért, amelyet nem követtél el" kicsit, de úgy értem, miért ne válassz egy másik bûnt? Emellett talán a következő alkalommal egy kicsit öregebbé teheti a karaktereket.
Re: High School - Sexy Time Warp Anime Dating Sim ማስመሰል xlqv
Osum
Jól van. Azt hiszem..
Csak egy epizód van, és nagyon rövid, csak akkor fogom feldobni a sztárjaimat, ha egy alkalmazott küld egy videót, hogyan juthatok el több epizódhoz
Bárcsak lenne egy út, ahol megszereti őket abban a dimenzióban, ahol jogtalanul megvádolták. Alapvetően azt kívánom, bárcsak ne lenne különc, és a történetnek az eredeti dimenzióban kellett volna maradnia
Olyan volt, mintha a játékban lennék. Annyira cool. Bár nem szeretem, ha várnod kell a jegyekre és drágaköveket kell vásárolnod