Post by bladintarowme on Mar 17, 2022 6:30:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ számos kristály kódja ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó játék🙂🙂👍
miért ?
A játékélmény elmegy,el lehet vele játszani.Csak nagyon nehéz pénzt szerezni,minden nagyon drága.Kicsit erőltetett hogy vásárolj pénzt.
Traffic Racer Balapan zvec
Imádom ezt a játékot
Nagyon rossz
Tableten OK, telon nem megy...
Imádom az összes hirdetést! Van egy játék, amelyet itt-ott játszhat közöttük, de ez nem akadályozza a megjelenített szórakoztató hirdetéseket. Egy tonna kenyeret kell készítened annyi pénzért, amit fizetnek neked, hogy 30 másodpercenként mutasd meg.
Nagyon jó játék, meg vagyok elégedve, de ritkán van hogy le fagy.
Traffic Racer Preteky xsi
Amikor "elözök" jó lenne ha lehetne jelezni....
Ez egy jó játék, de képesnek kell lennie a vezető nézetének beállítására, mint a Dr. Parking. Ahol be lehet látni az autóba
Nagyon tetszik, hogy lany vagyok de imadomm♥♥
Nem olyan rossz
Jó a láda szeretőknek külön ajánlom
Ez a játék nagyon jó, ez az első játékom az első androidomon még 2014-ben, a fiam lebeny, hogy játsszon ezzel a játékkal, és a fiamnak is ez az első játéka, akit 2014-ben, amikor 4 éves volt, játszani kezdett. 2021-ben 11 éves, és még mindig ezt a játékot játssza, és 2014-től 2021-ig ez a játék a kedvencem számomra és a fiam között
Ssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon unalmas. És időpocsékolás. Az eltávolításon gondolkodik!
egy fos játék az egész. autohoz alig lehet pénzt gyüjteni ojan batárdrága.bleeeeee!!!
Nem io
Several developments that make Oszkar more comfortable to use! Fix of push notification bug on MIUI 12.5 devices. Oszkár telekocsi Tags. Путешествия. Additional
Nagyon jo jatek
Egy japán márkájú táblagépen játszottam, már nem felejtették el a nevét, de a játék nem futott jól a telefonomon, annyira simán fut, hogy akkor még csak 6 éves voltam, és majdnem legyőztem a játékot
Highway Traffic Racer vásárlása | Steam Key | árak tól ✔️HUF
Jo nak jo
Traffic Racer Preteky tgd
nagyon jó
További lehetőségeket és módokat adhat hozzá, hogy érdekesebbé tegye. Emellett minden tökéletes, a hangzás is passzol és a Felbontás is nagyon jó. Szép munka
Srácok, nagyon szeretem ezt a játékot, még akkor is, ha ha megbántják, mindent elfelejtesz, amikor játszol
Nagyon jó mindenkinek ajánlom Legjobb játék valaha
Ez a valaha volt legjobb játék, a grafika annyira lenyűgöző, hogy le vagyok nyűgözve a játékkal
Traffic Racer Motorsport virv
Én azért adok csak 3 *ot, mert az 5 *-tól még messze van
Jo jatek, de nagyon rossz a hang
A kezelhetőség nem túl jó annak ellenére, hogy a kezelhetőség a maximumra van állítva. Meg tudod oldani a problémát, vagy elmondod hogyan? Ezt leszámítva jó játék. Köszönöm a jó játékot.
<a href=""></a>
A játék összességében jó. Itt múlathatod az időt... Kicsit több dolog kell benne, hogy szebb legyen. Több forgalmi jármű, hidak és kanyarok...
Se 1 kanyar csak egyenes!ritka nagy retek jatek!jo a grafika es ennyi!unalmas szemet...
Ez egy nagyon jó játék. 5 csillaggal értékelném, ha nem tartana sokáig a pénzkeresés. Adjon hozzá még néhány autót is
ez a játék rendben van, több szerkesztést és egyéb feltételeket igényel
Töltse le a(z) Soner Kara appjait, beleértve a következőket: Traffic Rider, Wings on Fire és Traffic Racer.
Egyáltalán nem engedi megfordulni vagy mozgatni az autót, csak lassítani vagy gyorsítani 😣
A játék és a grafika is jó
Ti 9-ek hogyan tudtok ilyen bébis játékkal egyszerűen ez a játék rohadt szar vagyis fos!!!!!!!!!!!!!!
Inkább szimuláció, mint versenyjáték. Kicsit értelmetlen, csak hajt előre, és kerüli az autókat, ez van. Hacsak nem igazán akarod vezetni a többi autót, a játék nagyon hamar unalmassá válik. Javaslom, hogy adj hozzá multiplayert a játékhoz, frissítsd a grafikát, állíts be olyan opciót, hogy az egyik oldalon 2 nyíl, a másikon a fékpedál, fékoldásnál automatikus gyorsítással, mert nem megy a telefon billentése, amikor én az ágyban vagyok.
sar es kesz
Ez a játék néha megnyomod a féket, nem megy